logo
People with visual impairment
українська
  • українська
  • англійська
  • російська
  • азербайджанський
  • албанський
  • амхарська
  • арабська
  • вірменський
  • африкаанс
  • баскська
  • білоруський
  • бенгальський
  • бірманський
  • болгарська
  • боснійський
  • валлійський
  • угорський
  • в'єтнамський
  • гавайський
  • галісійська
  • грецький
  • грузинський
  • гуджараті
  • датський
  • зулу
  • іврит
  • ігбо
  • ідиш
  • індонезійська
  • ірландський
  • ісландський
  • іспанська
  • італійська
  • йоруба
  • казахський
  • каннада
  • каталанська
  • киргизький
  • китайський (традиційний)
  • китайський (спрощений)
  • корейський
  • корсиканська
  • креольський (Гаити)
  • курманджі
  • кхмерский
  • Кхоса
  • лаоський
  • латинський
  • латиська
  • литовський
  • люксембурзький
  • македонський
  • малагасійська
  • малайський
  • малаялам
  • мальтійський
  • маорі
  • маратхі
  • монгольський
  • німецький
  • непальська
  • нідерландський
  • норвезький
  • орія
  • панджабі
  • перський
  • польський
  • португальська
  • пушту
  • руанда
  • румунський
  • Самоа
  • себуанська
  • сербський
  • сесото
  • сингальский
  • синдхи
  • словацький
  • словенський
  • сомалійський
  • суахілі
  • суданський
  • таджицький
  • тайський
  • тамільська
  • татарський
  • телугу
  • турецька
  • туркменський
  • узбецький
  • уйгурська
  • урду
  • філіппінський
  • фінський
  • французький
  • фризька
  • хауса
  • хінді
  • хмонг
  • хорватський
  • чева
  • чеська
  • шведський
  • шона
  • шотландський (гэльский)
  • есперанто
  • естонський
  • яванський
  • японський

Hotels and delicacies

Private individual entrepreneur "Tatarchenko". Aspen bread

15

Luhansk region, village Aspen Novopskovskaya OTG

Osinovskaya bakery provides bakery products throughout the Novopskov district. The company employs 18 people of different professions, and bakes up to 10 tons of bread a year. Bakers bake 17 types of bakery products (5 varieties of bread, 6 varieties of rolls, loaves, saiki, loaves, cones, pies, Easter cakes).
Osinovsky bread is made according to an old recipe on hop sourdough, which is made from self-grown hops.
Bakery products made at this enterprise are in great demand in other cities and districts of Luhansk region.

Поділитися: